Specialist in het inpakken en ompakken van foodproducten

Contactgegevens

Bezoekadres:
Ipswich Pack
Hoornse Hop 2 - 4
8321 WX Urk

KVK nummer 55749216
BTW nummer 851845162B01

Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen: 06-17005408
Technische dienst: 06-20013762

@ipswichpack
Facebook

Eindelijk dan toch….Ipswich Pack is een deur verderop verhuist! Op 4 januari 2016 zijn wij verhuist van Hoornse Hop nummer 6 naar nummer 2-4. Voor u verandert er niet zoveel. Op een andere voordeur en afleveradres na. Die worden voor u nummer 4. U bent van harte welkom. Onze postcode blijft gelijk! Zo ook onze goede service en snelle levertijden.

Begin september 2015 was het zover, wij openden de deur voor 4 stagiaires van 14-16 jaar.

Deze kids komen van de Zonnebloemschool in Emmeloord. Dit is een school voor speciaal onderwijs voor zeer moeilijk lerende kinderen in de leeftijd van 4-20 jaar. Als de kinderen 12 jaar zijn beginnen ze op het VSO met stage lopen.

Er zijn verschillende stagevormen en Ipswich Pack is een stagebedrijf voor de tweede stagevorm. Dit betekent dat er met de 4 leerlingen een leerkracht meekomt om extra begeleiding te bieden. Deze stagiaires komen 12 weken lang elke woensdagmorgen in ons bedrijf de praktijk verkennen.

De stageplaatsen rouleren dus na 12 weken komen er weer nieuwe leerlingen in ons bedrijf. Dit brengt veel gezelligheid en enthousiasme bij ons op de werkvloer.

Wij zijn heel blij met de voorspoedige samenwerking met deze Excellente school.

Bezoek nu ook onze Facebookaccount voor hele leuke acties en volg ons op Twitter.


@ipswichpack

Facebook

De 4 kops lineair weger is de nieuwste aanwinst van Ipswich Pack. Deze lineaire weger gaan we voornamelijk gebruiken voor het doseren van de granulaten, snoepgoed, zout, suiker en zuidvruchten. Verder kan deze weger mixen en mengen.

De weger is compleet uitgevoerd in RVS, voorzien van een programmeerbare besturing met kleuren touch-screen bedieningspaneel en is deze weger ijkwaardig. Doseert stukgoed en is beschikbaar in 1 tot 4 banen.

Een flinke opsteker voor de mannen achter het startende bedrijf Ipswich Pack. Met duizend euro startersgeld (aangeboden door Rabobank NOP-Urk), twee jaar gratis financiële begeleiding (aangeboden door Accura Administratie- en Belastingadvies) en een jaar gratis marketingadvies (aangeboden door Marketingconceptbureau) op zak is dit jonge bedrijf klaar voor de volgende fase. Ipswich Pack is gespecialiseerd in het inpakken en ompakken van producten voor de levensmiddelen- en de farmaceutische markt en wordt geleid door Albert Keuter en Rense Koert Bakker. Ipswich Pack maakt gebruik van een flexibele machinale lijn die series vanaf duizend stuks kan draaien. Het bedrijf is gevestigd aan de Hoornse Hop 6b en verwerkt momenteel met name poeders, granulaten en zuidvruchten. Deze worden verpakt in zakjes, potjes of doosjes, net wat de klant wil.

Donderdagavond 30 mei werd Ipswich Pack tijdens een feestelijke uitreiking in Op d’n Akker (Nagele) tot winnaar van de Accura Starters Award 2013 uitgeroepen. Samen met vier andere bedrijven was een intensief traject gevolgd waarin elk bedrijf zijn bepaalde doelstellingen moest halen die bij dat bedrijf pastten. Ook moest elke genomineerde zich presenteren op de avond zelf. Volgens de jury van de Award had Ipswich Pack zich het meest onderscheiden op dit punt en verdiende het bedrijf daarom de prijs.